pestele's Blog

un blog de suflet

Un adevar 4 mai 2010

Filed under: Personale — Marius @ 2:02 pm
Tags: , , ,

Rasfoind astazi o carte pe care de foarte mult timp tot ma chinui sa o citesc, am descoperit o fraza foarte frumoasa. Ea explica cel mai bine chinurile prin care trecem noi barbatii atunci cand vrem sa cucerim o femeie. Iata citatul „cu oricata pasiune ar iubi un barbat o fata, nu va reusi niciodata sa triumfe fara o mare risipa de cuvinte…”.

Are si o usoara urma de ironie in el, insa este foarte des intalnit in viata de zi cu zi. Sa fiu clar inteles. Aici nu ma refer la acel gen de femei pe care le cuceresti cu o bratara, o cafea pe Dorobanti sau alte cadouri scumpe. Ma refer strict la acele fete pentru care ai fi dispus sa faci orice, pentru care incerci orice metoda de a-i atrage macar putin atentia, pentru care petreci zile si nopti incercat sa gasesti cea mai buna cale de a intra in vorba cu ea, pentru care astepti zile intregi pana sa se iveasca momentul potrivit de a o saluta.

Macar pentru asta ar trebui sa fim apreciati. Pentru perseverenta si pentru febra musculara pe care o facem la limba…:P  Toate bune.

Reclame
 

One Response to “Un adevar”

  1. Lore Says:

    Uneori o privire spune mai mult decat 1000 de cuvinte,poate uneori nu vrem vorbe ci fapte sau pur simplu vrei sa fie acolo,fara explicatii,fara prea multa psihologie sau disertatii filosofice…un gest,o mangaiere sunt suficiente.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s